Behöver du hjälp med kantpressning?

Är du i behov av kantpressning med en kantpress? Då kan du vända dig till Wermlands Tunnplåt AB. Detta företag sysslar just med kantpressning samt att de även har andra tjänster:

  • Stansning
  • Svetsning
  • Montering
  • Kompletterande bearbetning

Wermlands Tunnplåt AB är ett företag som kan detta med plåt och att bearbeta det på olika sätt. Ska du bocka plåt, så är den bästa metoden just kantpressning.  Denna metod fungerar bra för tunnplåt då den är lönsam samt att det även är en mycket flexibel metod.

En kantpress gör jobbet

När det gäller kantpressning så görs det med hjälp av en kantpress. Det är ett kraftfullt verktyg som man har då man bockar plåt. Själva plåten placeras på underverktyget. Den består i huvudsak av två krön. Sedan pressas öververktyget vertikalt neråt i dynan. Då uppstår ett veck i plåten.

Om du vill ha hjälp med att göra en bra bockning av plåt med denna metod så kan det vara värt att ta kontakt med Wermlands Tunnplåt AB. Hos detta företag kan du även få hjälp med andra saker.

Bearbetning av plåt

Oavsett om det är kantpressning eller annan bearbetning av plåt du behöver hjälp med så kan Wermlands Tunnplåt AB vara ett bra alternativ. De är experter på att hantera plåt och bearbeta det på olika sätt. De har även tjänster som stansning och TIG-svetsning av plåt. De kan även bearbeta den samt att de kan montera.

Så är det så att du behöver bocka plåt eller göra annat med plåt, så vänd dig till detta företag, så hjälper de dig med det.

Posted in Industri & Tillverkning | Comments Off on Behöver du hjälp med kantpressning?